Ny skytter?


Har du fått interessen av pistolskyting og vil se hva det dreier seg om er du hjertlig velkommen til fellestreningene som holdes tirsdager fra kl 1800 til 2100. Da vil det være en skyteleder tilstede som kan fortelle det meste man trenger å vite som ny skytter og du får den nødvendige innføringen som trengs for å komme i gang. Klubben har pistoler og revolvere i kaliber .22 som lånes ut gratis under trening.


For å delta på fellestrening og låne våpen må du være fylt 18 år, eller ha med en foresatt som er tilstede under trening. Det er ingen nedre aldersgrense, men man kunne håndtere våpenet på en sikker og ansvarlig måte. Og så er det selvfølgelig et krav at man er rusfri.


Hva koster det?

Når det er fellestrening tar vi en avgift på kr 20,- per person som skal skyte. Dette skal dekke banemateriell, skiver og lapper.

I tillegg kommer ammunisjon på kr 35,- pr pakke a 50 skudd kaliber .22LR.


Om du ikke skulle skyte opp alle 50 skuddene på en treningskveld kan ammunisjonsesken merkes med navn og legges igjen i klubbkassen for senere bruk. Det er ikke anledning til å ta med seg ubrukt ammunisjon fra fellestrening uten å fremvise gyldig våpenkort på kaliber .22LR.


Før du møter på fellestrening du sette deg inn i Sikkerhetsreglene for HPK skytebane.